promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Matek kvíz okosoknak: 10 feladat, amit a pokolra kívánsz majd
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kicsit számolós feladványok jönnek, de ha jók vagytok, pillanatok alatt a játék végén lehettek.

Szinte boritékolható, hogy a matematika (becenevén: matek) nem mindenkinek volt a kedvenc tantárgya, de még az is biztos lehet, hogy nagyon keveseknek tartozott a kedvenc tantárgyai közé, merthogy másfajta készségeket kíván. Pedig a matek egzakt, és sokkal könnyebb olyan eredményeket kihozni, amelyekbe nem lehet belekötni, nem olyan tehát mint az irodalom vagy éppen a történelem,

ahol részben szubjektív készségeinkkel is lehet eredményt elérni.

Nemrégiben volt a matek érettségi is, ez pedig minden évben egy olyan pillanat, amikor százezreknek jut eszébe az, hogy nekik hogy telt ezaz időszak, vagy éppen előjönnek az anekdoták is a régi szép vagy éppen kevésbé szebb, esetleg egyenesen nagyon kellemetlen emlékek erről az időszakról. Új kvízünkben 10 könnyedebb, bár azért sokak számára megpróbáltatást okozó feladványt hoztunk nektek a számok világából.

Vajon mennyire fogtok jól szuperálni ebben a tudástesztben, mennyire mennek még a régi számolós feladatok? Nemsokára ki is derül, és azt is megpillanthatjátok, hogy a többiek hogyan futottak ebben a játékban, milyen megoldások születtek.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás