promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elmeperzselően nehéz kvíz: 10 kérdés, amire csak a brutáltájékozottak tudnak válaszolni - melyik ország fővárosa Bamako, és Bissau?
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Na, most aztán nagyon meg kell gondolni, hogy melyik válaszlehetőségre paskolsz rá.

Jártál már Afrikában? A legtöbb magyar valószínűleg nem járt még ezen a kontinensen, viszont nagyjából tisztában lehetünk az óriási földterülettel legalább az érdekességek szintjén, tudjuk, hogy hol vannak a legnevesebb helyei, amelyekre turisták milliói kíváncsiak, és azt is tudjuk, hogy az egyes roszágok körülbelül hol helyezkednek el a kontinensen, tudjuk például az tis, hogy hol található arab Afrika, ezekre emlékszünk.

De mi van vajon a városokkal, ezekről mennyit tudunk?

Nagyjából, esetleg teljesen? Új kívzünkben/tudástesztünkben arra leszünk kíváncsiak, hogy mennyire vagytok képben az afrikai országok fővárosaival, mivel lehet, hoyg ezekről még életetekben nem hallottatok, vagy éppen a városneveket ismeritek, viszont már rosszul párosítjátok össze azokat az országokkal msot kiderül, és választ kaptok a kérdéseitekre, illetve a kívzben majd azt is megnézhetitek, hogy a többi felhasználó hogyan válaszolt az egyes kérdésekre, és megláthatjátok azt is, hogy vajon azok mentek-e nekik is rosszul, mint amelyek nektek, vagy másban hibáztak, ez majd mind visszanézhető lesz, illetve láthatjátok majd a megfejtéseket is.

Kellemes tanulást, kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás