promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisan nehéz kvíz: melyik a második legnagyobb magyar város? A magyarok sokszor rosszul tudják a választ
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

10 kérdés a magyar földrajzból, erről szól most ez a nehéz kvíz.

Új kvízünkben földrajzi kérdésekre megyünk rá jobban, igazából nagyon összemixeltünk mindent, így mindenféle kérdés következik majd, az összekötő kapocs viszont az, hogy mindegyiknek köze lesz a magyar földrajzhoz. Ez volt az a tantárgy, amit az iskolában a legjobban kedveltetek, hiszen amellett, hogy rengeteg tudást adott, bizony sokszor tényleg nagyon érdekes dolgokkal szolgált.

De hogy magmutatjuk, hogy lehet erre rátenni még egy lapáttal úgy, hogy popkulturális elemeket, érdekességeket is beemelünk a kérdésekbe, hogy az is jól szórakozzon, akinek amúgy a földrajzi kérdések hardcore része nagyon is megy. De kihívásnak érzik, ha mással is meg van spékelve egy ilyen tudásteszt, ahol inkább azt nézzük a tudás mellett, hogy mennyire vagytok tájékozottak.

A kvízben rengeteg időtök lesz, hogy megtaláljátok a helyes válaszokat, így egy kis időre magatokra lesztek zárva a tudásotokkal, segítség csupán annyi lesz majd, hogy megadjuk a válasz lehetőségeket, így majd csak rá kell böknötök a helyes megoldásokra. Valószínűleg a legtöbben nagyon sok helyes választ fognak elérni, de vajon lesz-e olyan, aki mind a 10 pontot bezsebeli a végén?

Ez majd kiderül, de majd azt is láthatjátok, hogy mely kérdések esetén tudtak jobban, és hol rosszabbul válaszokat adni a társaitok.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás