promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagytudásúak kvíze: a magyarok zöme feladja a 3. kérdésnél, 10/10 pedig olyan ritka, mint a fehér holló

Nagytudásúak kvíze: a magyarok zöme feladja a 3. kérdésnél, 10/10 pedig olyan ritka, mint a fehér holló

Kvízek

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

10-ből 9 magyaron kifog ez a kvíz. Neked vajon sikerül helyesen megválaszolni mind a 10 kérdést?

Magyarországon igen sokan szeretik a kvízeket. Igaz, a keresztrejtvényeknek sem jött még el az alkonya - a mai napig rengetegen fejtegetik őket nemcsak az idősebb, de a fiatal korosztályokból is -, a nagy többség inkább az online térben teszteli a tudását.

Az internet telis-tele van különféle kvízekkel, amik között több könnyűt találhatunk, mint nehezet. A kitöltők viszont szeretik a kihívásokat, ezért mi is most egy újabb nehezebb szintű kvízt hoztunk nektek. Az úgynevezett nagytudásúak kvízében tényleg nagytudásúnak kell lenni ahhoz, hogy maximális pontszámot érjünk el.

Az alábbi tesztben 10 kérdést fogtok találni, amik között nem lesz két egyforma típusú. Igyekeztünk ismét mindenből egy kicsit csippenteni, hogy tényleg széleskörű, és színes tudástesztet állíthassunk össze.

A korábbi, hasonló nehézségű kvízeinknél azt tapasztaltuk, hogy a magyarok zöme inkább feladta a játékot, mert kifogtak rajtuk a kérdések, de akik alaposan - akár logikusan - átgondolták a válaszokat, azok képesek voltak 8-9, vagy akár 10 pontra is.

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás