promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szupernehéz kvíz: szupererősnek kell lenned, hogy minden kérdésre jó választ tudjál adni
Borítókép:  Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Shazam folytatása miatt itt egy szuperhősös kvíz.

Ezen a héten mutatják be a mozikban a nagysikerű DC-szuperhősfilm, a Shazam folytatását, ami állítólag még nagyobb, még látványosabb, még ütősebb lett, mint az elődje.

A istenek haragja története szerint Billy-nek és barátainak most egy igazán komoly ellenféllel kell szembenéznie, Atlasz lányaival; vezetőjüket nem más alakítja, mint az Oscar-díjas Helen Mirren, de egy rövid kedvcsináló lelőtte a film nagy meglepetésszereplőjét is. Nem is akarjuk elárulni, kiről van szó, legyen tényleg meglepetés, de egyet biztosan ki tudunk jelenteni: ez a felbukkanás mérföldekkel nagyobbat fog szólni, mint a Shazam első részének végén látható cameo-szereplő.

Ezek után lehet találgatni, hogy vajon ki fogja tiszteletét tenni a filmben? Aquaman, Wonder Woman, Batman, vagy esetleg Superman ismét?

Mindenesetre a Shazam: Az istenek haragja egy igazi popcorn-mozinak tűnik, amit mindenképpen nagyvásznon érdemes megnézni. Előtte azonban jöjjön egy szuperhősös kvíz, amivel felelevenítheted az előző néhány Marvel-, és DC-filmet, egyúttal felkészítheted magadat a Shazam 2-re is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás