promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Agymasszírozó kvíz: a magyar átlag 4 jó válasz a 10-ből, te vajon kimaxolod?
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

9 jó válasszal már igazi kvízmájsztró lehetsz.

Nagy sikerrel futott annak idején A következő! című vetélkedőn, ami a Next One! magyar változataként került a Duna Televízió képernyőjére Gundel Takács Gábor vezetésével.

A stúdióban rengeteg versenyző álldogált a kígyózó sorban arra várva, hogy az előttük állók távozzanak, és ők is lehetőséget kapjanak, hogy kvízkérdések megválaszolása, illetve néhány játékos feladat megoldása által választhassanak a nyereménykerék 52 különböző tétele közül – ameddig csak bírják szusszal.

A legtöbb pénzt gyűjtő felülhetett a győztesek székébe, és ha nem ütötte ki senki, a műsor végén minden nap akár milliókat szerezhetett egy idegőrlő fináléban. Ha azonban valaki többször rosszul válaszolt, vagy üldözte a balszerencse, távoznia kellett a stúdióból, és máris jött a következő.

Mivel a Legyen ön is milliomos-ra épülő kvízeink is jól futottak, arra gondoltunk, kipróbáljuk ugyanezt másik vetélkedőkön, ezért most A következő!-t vettük elő. Az alábbi kvízben 10 kérdést fogtok találni, és mindössze két válaszból kell eldönteni, hogy melyik a helyes. A magyar átlag egyébként azt mutatja - korábbi tudástesztekre hivatkozva -, hogy a két válaszlehetőséges kvízekben a kitöltők átlagosan 4-5 jó választ tudnak adni, ha egy 8-10 kérdésből álló tesztsor van előttük.

Ez azt jelenti, hogy durván a felét tudjuk jól megválaszolni a feltett kérdéseknek. Lássuk, hogy az alábbi kvízben miként fogtok teljesíteni!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás