promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pokolian nehéz kvíz: mindentudó kvízprofesszornak kell lenned ahhoz, hogy maximális pontot tudjál szerezni
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon kevés embernek sikerül mind a 15 kérdést jól megválaszolnia.

A Vágó István által egykor vezetett Legyen ön is milliomos a magyar televíziózás egyik legsikeresebb műsora volt, és minden túlzás nélkül kijelenthetüjük, hogy minden idők legnépszerúbb kvízmúsora is egyben. Nem csoda, hogy sok-sok évvel a produkció befejezése után még mindig előszeretettel töltenek ki az emberek olyan kvízeket, amik a magyar Legyen ön is milliomos-hoz hasonlók.

Az egyik ehhez hasonló tudástesztünket több, mint 50 ezren töltötték ki, de a február 4-én, szombat délután publikált milliomos-kvízünket is közel 33 ezren játszották végig.

Éppen ezért folytatjuk ezt a típusú kvízek gyártását, most ismét 15 rafinált kérdést állítottunk össze, amit a híres műsor ihletett. A kérdések egyre nehezebbek lesznek, a végén pedig már olyan kérdéseket fogtok látni, amik még a legokosabb játékosokat is megizzasztották Vágó István műsorában.

Az utolsó két kérdéshez két 40 milliós darabot tettünk be, de ez nem jelenti azt, hogy annyira nehezek lennének. Akik látták például a Kvíz című 3 részes sorozatot, ami a köhögős sztorit és a műsor történetének legnagyobb csalási botrányát dolgozza fel, azok biztos emlékezni fognak erre a kérdésre, és a helyes válaszra is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás