promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alávaló kvíz: a magyarok zöme elhasal a kérdéseken, 15 pontot elérni szinte lehetetlen, igazi kvízmesternek kell lenni hozzá
Borítókép:  RTL Magyarország
Kvízek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

15 kérdésből jó, ha 5-re jó választ tudsz adni.

Több tízezren töltötték ki az elmúlt napokban azokat a kvízeinket, amelyeket a magyar Legyen Ön is milliomos mintájára állítottunk össze. Legutóbbi, ilyen típusú tesztünket is több, mint 41 ezren próbálták meg maximális pontszámmal kitölteni, de a statisztikák szerint nagyon sok emberen kifogtak a kérdések. Bizony, még a szerkesztőségünk tagjait is megizzasztották a kérdések, ők sem jutottak el még csak a 15 pont közelébe sem.

Kíváncsiak voltunk, mely kérdések voltak a legnehezebbek az előző Legyen Ön is milliomos-os kvízeinkben, és bizonyos esetekben nagyon meglepődtünk. Ugyanis több olyan kérdés bizonyult a legrafináltabbnak, amik teljesen hétköznapiaknak számítanak.

Volt például egy olyan kérdés, hogy ki volt látható a régi 200 forintos bankjegyünkön. A válaszlehetőség közül három is olyan bankjegyre utalt, ami a mai napig forgalomban van, és amit naponta a kezünkben fogunk. Ehhez képest a válaszadók 79 százaléka nem tudta, hogy Károly Róbert volt az egykori 200 forintos papírpénzünkön.

Az is meglepő volt, hogy amiről azt hittük, hogy milyen nehéz kérdés lesz, azt válaszolták meg a legtöbben jól. Ilyen volt például az, hogy milyen épület maradványait építették be a Lukács Gyógyfürdőbe. A kitöltők többsége jól tippelt a malomra.

Mivel ekkora népszerűségnek örvend, ezért ismét egy olyan kvízt hoztunk, amit a magyar Legyen Ön is milliomos ihletett. Teszteljétek tudásotokat, és legyetek ti a következő kvízmesterek!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás