promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő fordulatot vesz az időjárás, fontos előrejelzés érkezett a meteorológusoktól

Meglepő fordulatot vesz az időjárás, fontos előrejelzés érkezett a meteorológusoktól

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions

Ilyen időre számíthatunk majd az elkövetkező napokban hazánkban.

Az utóbbi időszakban kevés csapadéktól, kisebb záporoktól és zivataroktól eltekintve nem volt részünk számottevő csapadékban az ország jelentős részén, így nagyon sokan várják már a fordulatot. Ám most egy másik fordulat következik be az időjárásban, hiszen visszatér a kánikula egy rövid pihenő után, és a meteorológusok már egy hidegfrontról is hírt adtak az időjárás előrejelzésükben.

A HungaroMet előrejelzésében arról olvashatunk, hogy egy rövid pihenő után péntektől tér vissza újra a kánikula Magyarország területére, a nyugodt és száraz idő pedig velünk marad majd a hétvégére is, ennek pedig sokan örülni fognak majd, hiszen rengeteg kinti program kezdődhet ekkor. Majd már kitekintéssel a jövő hétre, azt olvashatjuk, hogy egy gyenge hidegfront közelíti meg hazánk területét, ám markáns változást nem ez fog majd hozni.

Nem sok idő marad tehát a felfrissülésre, lesznek olyan országrészek, ahol majd 37 és 38 fokot is mérhetünk az elkövetkező napokban.

A HungaroMet videós előrejelzéséből tudtok bővebben is tájékozódni arra vonatkozóan, hogy milyen időre van kilátás majd az ország egyes részein, a térképes-videós előrejelzésből pedig azt is láthatjátok, hogy a ti lakóhelyeteken mire lehet majd számítani az elkövetkező napokban, hány fokot mérhettek majd.

Íme a videós előrejelzés: