promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Hűsítő csapadék robog felénk, megtöri a hőséget ezeken a helyeken hazánkban - részletes időjárás-előrejelzés

Hűsítő csapadék robog felénk, megtöri a hőséget ezeken a helyeken hazánkban - részletes időjárás-előrejelzés

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions

Itt lehet rá számítani a meteorológusok szerint majd.

Újra megérkezett a hőség, és ezzel párhuzamosan egyre kevesebb a csapadék, ám záporokra és zivatarokra azért van még kilátás Magyarországon. A meteorológusok most arról írnak, hogy a következő napokban bizony fokozódik majd a hőség, és ennek egyelőre nem látni a végét. Kevés felhő lesz felettünk, egy-egy zápor azonban jöhet tehát.

Kedden sok napsütés jön.

A forró és száraz levegőnek jócskán van még utánpótlása, és ez hazánk felett kavarog majd. Ez a forró levegő fokozatosan áramlik be a Kárpát-medence térsége fölé. Az előttünk álló éjszaka képződő gomolyfelhők fokozatosan összeesnek, így pedig az ország nagyobb részén derült vagy gyengén felhős időre van kilátás tehát a keddi nap folyamán.

Az északnyugati országrészben azonban maradhatnak felhősebb területek, illetve egy-egy zápor és zivatar is kialakulhat. A minimum hőmérséklet pedig 16 és 23 fok között alakul majd hazánkban, illetve a tópartok mentén és a nagyvárosok belvárosi részein mérhetjük majd a magasabb minimumokat.

A keddi csúcsértékek pedig 30 és 37 fok között alakulnak majd.

A HungaroMet térképes-videós előrejelzésén pedig térképre vetítve is láthatjátok azt, hogy a ti lakóhelyeteken milyen időjárásra van kilátás, hány fok lehet a maximum ezekben a térségekben, azt is meg lehet nézni, hol mérhetjük majd a legmagasabb maximumokat a hét második napján.

Íme a videós előrejelzés: