promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kezdődik, 11 vármegye kapott már figyelmeztetést, gyorsan közeledik - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre lehet majd számítani az elkövetkező napokban.

Az elmúlt napokban záporok és zivatarok érkeztek szinte futószalagon, persze nem volt mindegy, hogy éppen az országban melyik részen lakunk, hiszen nem az egész országot áztatta csapadék hosszabb vagy rövidebb ideig, hanem rendszertelenül jöttek a fellegek fölénk. Így pedig igazán megéri megnézni a hungaroMet oldalán, hogy éppen mely vármegyékre adnak ki figyelmeztető előrejelzést a meteorológusok.

Mégis mi következik ezek után majd Magyarországon?

11 vármegyére adtak ki figyelmeztető előrejelzést zivatarok miatt csütörtökre.

Pontosan mely vármegyékre?

Baranya vármegye, Bács-Kiskun vármegye, Békés vármegye, Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye, Csongrád-Csanád vármegye, Hajdú-Bihar vármegye, Heves vármegye, Nógrád vármegye, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye, Jász-Nagykun-Szolnok vármegye

Ezen kívül milyen idő várható majd csütörtökön? Nos, a HungaroMet előrejelzései szerint bizony a hullámzó frontrendszer elhagyja Magyarországot, és az elkövetkező napok majd a melegedésről fognak szólni. Ám arról is szólnak a szakemberek, hogy a délkeleti keleti tájakon labilis marad a levegő, ezért ott még kialakulhat zápor, zivatar.

A térképes előrejelzésen eközben azt is megnézhetitek, hogy Magyarország egyes térségeiben hány fokra lehet majd számítani, és milyen trendek figyelhetők meg majd az elkövetkező időszakban hazánkban az időjárást tekintve.

Íme a részletes előrejelzés:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás