promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Itt az újabb nem várt fordulat az időjárásban, alig maradt hátra idő - részletes időjárás-előrejelzés

Itt az újabb nem várt fordulat az időjárásban, alig maradt hátra idő - részletes időjárás-előrejelzés

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions

Változás változás hátán az időjárásban.

Változékony lett az időjárás, pont a mai nap az, amikor a legnagyobb fordulatot jegyezhetjük, hiszen szombatra több vármegyére is másodfokú figyelmeztetés volt érvényben. Ez azt jelenti, hogy bizony intenzívebb zivatarok is előfordulhatnak az ország több pontján. sok helyen pedig már korábban is tapasztalhatták, hogy bizony intenzív csapadékhullám terítette be a lakhelyüket. 

És még nincs vége.

A HungaroMet figyelmeztetésében arról lehet olvasni, hogy a délután hátralévő részében délnyugat felől helyenként újabb záporok, néhol pedig zivatarok alakulhatnak majd ki. Ám a legkisebb esély a zivatarok kialakulására az ország délkeleti harmadában lehet (térkép IDE kattintva). Az intenzívebb zivatarokat pedig viharos széllökések, felhőszakadásszerű eső, illetve kis eséllyel jégeső is követheti. Az ország északkeleti harmadában heves zivatarok is kialakulhatnak.

Az esti és délkeleti órákban majd folyamatosan lecseng a zivatartevékenység az országban.

Ám ez nem jelent azt, hogy jövő héten ne jönne egy újabb fordulat az időjárásban, hiszen megint változás van kilátásban. Érdemes tehát figyelni az időjárás-előrejelzéseket, hiszen a jövő hét folyamán megint megváltozik az időjárás. A HungaroMet videós-térképes előrejelzésében pedig térképre vetítve is láthatjátok, hogy pontosan milyen idő következik majd Magyarországon a jövő hét folyamán.

Milyen trendek lesznek majd dominánsak a hazai időjárásban.