promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nulla fok és fagy is jöhet ebben az országrészben, a meteorológusok megmutatták a térképet - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre lehet számítani majd a hétvégén, megmutatták a térképen a meteorológusok.

A héten igen nagy változások történtek az időjárásban Magyarországon, jött a lehűlés és az idő is kissé csapadékosra fordult. Pár helyen még arra is volt példa, hogy leesett a hő, erről pedig több kép is felkerült az internetre. Most persze sokan kérdezik, hogy vajon mikor vált vissza az időjárás arra a melegre, ami korábban volt, vagy éppen mikor lesz, és hol

több csapadék.

A HungaroMet előrejelzései szerint egy gyengülő front és egy ciklon majd okoz az ország nagy területén felhős időt. Ám ez nem, jelenti azt, hogy ne lennének majd napos periódusok is a hétvége folyamán. Mivel mindenhol számítani lehet majd ilyen időszakokra most a hétvégén. Ám a meteorológusok azt is kimondták, hogy a hűvös idő velünk marad.

A hétvége nagy részében tehát hűvös és felhős időre számíthatunk majd.

A sokévi átlagnál hűvösebb lesz majd.

A következő napokban a csapadék is területileg változékony lesz. Az előttünk álló éjszaka tovább vastagszik majd a felhőzet, és a hajnali órákra majd az ország nagy részén felhős lesz majd az ég. Először az Észak-Dunántúlon, majd utána a Dunántúl többi részén is előfordulhat majd gyenge eső. A Tiszántúlon azonban hajnalban is kevés lesz majd a felhő, így itt hidegebb, hűvösebb lehet majd éjszaka.

A Nyírségben van arra esély, hogy gyenge fagyok kialakuljanak hajnalban.

A HungaroMet videós előrejelzésén térképre vetítve is láthatjátok, hogy mi következik ezek után majd, hány fokra számíthatunk az ország egyes részein:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás