promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durva ami közelít felénk, most már tudjuk, mikor ér ide a drasztikus lehűlés a kiadós esővel
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vége a bizonytalanságnak, most már tudjuk, melyik nap jön a változás.

A meteorológusok eddig nem tudták pontosan megmondani, melyik nap jön a változás az időjárásban, azonban a legfrissebb előrejelzések szerint már nincs akkora bizonytalanság a markáns hidegfront érkezésével kapcsolatban, a meteorológusok már meg tudtuk mondani, hogy melyik nap fog ideérni a lehűlés és a csapadék.

Az OMSZ által mutatott nyíregyházi időjárás-előrejelzési diagram szerint hétfőn már jelentős, 6 mm csapadék lesz, keddre pedig 10 fokkal fog visszaesni a nappali hőmérséklet. Tehát már hét elején jön a változás, de hogy a hidegfront milyen mértékben fejti majd ki hatását az ország többi részében, az csak a hétvégén fog kiderülni.

Ami a következő napok időjárást illeti: pénteken a fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütés várható, csapadék nem lesz. Az északias szelet a Nyugat-Dunántúlon és a keleti harmadban időnként élénk széllökések kísérik, majd késő délután mérséklődik a légmozgás. A délutáni 21, 26 fokról késő estére 12 és 18 fok közé hűl le a levegő.

Szombaton napos időre számíthatunk gomoly-, illetve fátyolfelhőkkel, északkeleten lehet átmenetileg több felhő. Csapadék nem valószínű. Több helyen megélénkül az északnyugati szél, majd délnyugatira fordul és mérséklődik a légmozgás. Délután 22, 27 fok várható.

Vasárnap nagyrészt fátyolfelhős, napos idő várható, éjjel azonban északon helyenként már vastagabb felhőtömbök is lehetnek, addig csapadék nem valószínű. Többfelé élénk, néhol erős lökések kísérik a délnyugati, déli szelet. A hajnali 7, 14 fokról 26 és 31 fok közé melegedhet fel a levegő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás