promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnal lehidalsz attól, amit az időjárás-jelentésben Magyarországról mutattak
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szenzációs látványvilág tárul majd eléd.

Az elmúlt időszakban nagyon tavasziasra sikeredett az időjárás, és nagyon úgy tűnik, hogy még egy darabig biztos, hogy marad velünk ez az időjárás. Még úgy is, hogy közeledik egy hidegfront, ám ennek hatására nagy változás nem következik majd be az időjárásunkban.

A HungaroMet egyenesen arról ír, hogy elég egyhangú lesz majd az időjárás  az előttünk álló időben, mutattak egy térképet is arra vonatkozóan, hogy hány fokokra lehet majd számítani.

Pénteken például Nyugat-Magyarországon lehet majd magasabb értékeket mérni, Nagykanizsa környékén például 16 fokig emelkedik majd a hőmérséklet, míg Nyíregyháza környékén 12 fok körüli hőmérsékletet lehet majd mérni. A HungaroMet YouTube-videójában tudtok majd bővebben tájékozódni arról, hogy a ti lakhelyeteken például hány fokig emelkedhet fel a hőmérséklet, a térképen megmutatják az értékeket.

Közben a TV2-n egy nagyon kis rendhagyó időjárás-jelentést láthattunk, amelyben Németh Lajos meteorológus mesélt arról, hogy mi jöhet majd még februárban, márciusban, illetve arról is, hogy a sok esőnek, milyen következményei lettek a hóvirágokra. Németh Lajos egy nagyon különleges magyarországi helyen, az Alcsúti Arborétumban sétált, ahol igazi hóvirág-tenger várja a látogatókat.

Elképesztő látvány az a gigantikus hóvirágtakaró, amely körülvette a meteorológust. Közép-Európában is egyedülálló az, amit Alcsúton lehet látni. Idén a gyönyörű helyen február 17-től tartják a Hóvirágünnepet minden nap 10-től 17 óráig. A honlapjukon lehet tovább tájékozódni az eseményt illetően.

Íme az elképesztő látványvilágú videó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás