promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csapadék rohan hazánk felé, ezeken a helyeken fog lecsapni - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen idő jön majd az elkövetkező időszakban Magyarországon.

Az elmúlt napok igazából jó időt hoztak, és még mindig kitart a februári kis tavasz, amely nyomán napi melegrekordok is megdőltek. De persze sokan már érdeklődnek, és azért is nézik sokkal sűrűbben az időjárás-jelentéseket, hogy mikor következik be egy fordulat, egy hidegebb fordulat, amely újra visszahozhatja majd a téliesebb időjárást. Esetleg, hogy mikor változik majd az idő sokkal csapadékosabbra attól, ami most van.

De mégis mi következik majd most?

A HungaroMet azt a címet adta a mai előrejelzésnek, amely holnapra szól már, hogy "Rekordmentes". Pár fokkal ugyanis hűvösebb levegő áramlik majd fölén, de így is jóval az átlag felett alakul majd a hőmérséklet Magyarországon. Egy ciklon hátoldalára kerültünk, és ennek köszönhető a hideg levegő is, és ennek köszönhetően tehát a rekordok sorának majd vége is szakad tehát rövid időn belül.

A folytatásban nyugodt idő várható majd, és a HungaroMet videós-térképes előrejelzésén azt is láthatjátok majd, hogy hol fordulhatnak elő az országban záporok és zivatarok, hol várható majd csapadék. Hajnalban majd több helyen várható csapadék, még délután egy konvergencia vonal alakul ki az országban, és ennek mentén fordulhat majd elő csapadék.

Ha azt is látni szeretnétek, hogy a ti lakhelyeteken hány fokra lehet számítani, és hogy érint-e benneteket a csapadék vonala, akkor a meteorológusok térképes előrejelzéséből tájékozhattok a jövőre vonatkozóan.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás