promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hajnalban közölték a meteorológusok, 6 vármegyére adtak ki riasztást emiatt
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hajnalban adták ki a meteorológiai riasztást.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat azt közölte, hogy hazánk időjárása a következő időszakban nyugodt lesz, és egy kis enyhülés is várható, hiszen 10 fok körüli nappali maximumok várhatók. Ugyanakkor felhívták a figyelmet arra a frontra is, ami a szerdai napon érkezik hozzánk, ám ez egy észrevehetetlen front lesz, mivel a felhőkön kívül sem szelet, sem csapadékot nem fog okozni.

A szerdai napra kiadtak egy riasztást, amit hajnalban módosítottak a meteorológusok. 6 vármegyére adták ki a köd miatt. A riasztás szerint az Északi-középhegység térségében, az Észak-Alföldön, a főváros tágabb környezetében nagyobb területen előforduló (sűrű) köd napközben csak lassan ritkul.

(Fotó: OMSZ)

A szerdai időjárás-előrejelzés szerint északnyugatról délkelet felé széteső front felhőzete vonul át, emiatt változóan felhős égkép várható. Ezzel párhuzamosan a köd ritkul, zsugorodik, de a néhol tartósabban megmaradhat. Csapadék nem valószínű. A légmozgás gyenge marad, sőt többfelé szélcsend várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 4 és 8 fok között várható, a tartósabban ködös tájakon viszont ennél hidegebb lehet. Késő estére -5 és +2 fok közé csökken a hőmérséklet.

Hogy mi várható a folytatásban, arról az OMSZ alábbi videójában kaphattok tájékoztatást:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás