promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A meteorológusok két szót közöltek a hétfői időjárásról, komoly változás küszöbén állunk
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A meteorológusok már látják a változást, ami hét közepén fog bekövetkezni.

Nyugodt időjárásra számíthatunk a hét első felében, azonban a meteorológusok két szóval jellemezték azt, ami hétfőn lesz. Az Országos Meteorológiai Szolgálat két szóval jellemezte a hét eleji időjárást a legutóbbi előrejelzésében; azt közölték:

ködbe vész.

Ugyanis bár nyugodt lesz a légkör felettünk, emiatt nagyon megnövekszik a ködhajlam, és egyes országrészekben tartós is lehet. Riasztást most nem adtak ki a meteorológusok; az ország egész területe zöld színben pompázik, mivel a hivatalos közlés szerint kritériumokat elérő veszélyes időjárási jelenség nem várható.

Csapadék hétfőn biztos nem lesz, azonban a hét közepén érkezik majd egy front, ami néhol álcázott hidegfrontként fog megjelenni. Ez szerdán még nem, inkább csütörtökön fog változást hozni hazánk időjárásában, akkor már csapadékra is számítani kell.

Ami a hétfői napot illeti: túlnyomóan derült vagy gyengén felhős idő várható. Az éjszaka képződött ködfoltok mindenhol feloszlanak. Csapadék nem várható. A Kisalföld térségében időnként megélénkül a délkeleti szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet kora délután 4 és 9, késő este -3, +2 fok között valószínű.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás