promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepően kellemes időnk lesz, szikrázó napsütés jön a széllelbélelt napok után
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ocsmány, szeles időt kellemes, napos napok követik.

Az időjárás lemegy alfába. A szeles, esős napok után meglepően kellemes időnk lesz, szikrázó napsütés jön, és száraz, ám de fagyos levegő lesz. Egy darabig most nem kell attól félnünk, hogy viharos szél és csapadék rontana bele a hétköznapokba, egyedül a vacogtató hideg okozhat kisebb bosszúságot a lakosság körében.

Az OMSZ most egyetlen riasztást sem adott ki a következő napokra, az ország minden vármegyéje zöld színben tündököl egész héten. Változás csak a jövő hét második felében várható, amikor is megnövekszik a csapadék esélye, és egy kis enyhülés jöhet, de ennek mértéke még nagyon bizonytalan.

Az előttünk álló éjszaka tovább szakadozik a felhőzet, és hazánk nagyobb részén derült időre számíthatunk, de a délnyugati és déli tájakon még továbbra is maradnak felhős körzetek. Csapadék nem valószínű. A szél többnyire gyenge vagy mérsékelt lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -10 és -5 fok között alakul, de a fagyzugokban ennél több fokkal alacsonyabb értéket is mérhetünk.

Szerdán kora délelőtt még délen, délnyugaton kisebb körzetekben felhős lehet az ég, majd ott is, mint másutt derült, napos idő lesz a jellemző. Csapadék nem várható. A légmozgás mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában -1 és +3 fok között alakul.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás