promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bedurvul év végén az időjárás, az egész országra riasztást adtak ki
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nincs olyan terület az országban, amire ne lenne érvényes a kiadott riasztás.

Túlságosan drasztikus időjárási változásra már biztos nem kell számítani ebben az évben. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint idén már sem kemény fagyra, sem számottevő csapadékra nem kell számítani, mégis ki kellett adni egy olyan riasztást, ami miatt az egész országot citromsárgára kellett színezni.

A szerdai napon a ködfoltok napközben lassan, fokozatosan feloszlanak. Naplementét követően egyre nagyobb területen romlanak a látási viszonyok, csütörtökön pedig már így fog kinézni az ország térképe a sűrű köd miatt kiadott riasztással:

(Fotó: OMSZ)

Az országos időjárás-előrejelzés szerint a szerdai napon általában napos időre számíthatunk kevés felhővel, de kisebb körzetekben felhős, párás, ködös maradhat az idő. Csapadék nem valószínű. A nyugatias szél a déli órákig helyenként megélénkülhet, majd délire fordul, és gyenge vagy mérsékelt lesz.

A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 8 és 12 fok között valószínű, de a tartósan rétegfelhős, párás tájakon ennél pár fokkal hűvösebb maradhat az idő. Késő este -2, +7 fok közötti értéket mérhetünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás