promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyakunkon a változás, nagyot fordul az időjárás év végén
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az időjárás az év végére még tartogat meglepetéseket.

Az átlagosnál jóval melegebb időjárásunk lesz most a napokban, csapadék pedig nem várható, viszont az év végére ismét változás következik, szóval az időjárás tartogat még meglepetéseket a 2023-as esztendőre. Most azonban még foglalkozzunk karácsony második napjával: lesznek olyan részei az országnak, ahol az átlagosnál jóval, konkrétan 10 fokkal melegebb lesz, szóval mondhatjuk, hogy egy kis időre eldobhatjuk a téli kabátot.

A következő pár napban csak a sűrű köd miatt várható veszélyjelzés; a szerdára virradó éjszaka folyamán például a délnyugati országrészben és az Alpokalján tartós, sűrű köd képződik. Aztán szerdán a reggeli óráktól javulnak a látási viszonyok. Csütörtökön már nagyobb területen kell számítani tartós, sűrű ködre, de szerdán még csak így néz ki az OMSZ térképe:

(Fotó: OMSZ)

Kedden változóan felhős idő várható általában többórás napsütéssel. A ködfoltok és rétegfelhőzet napközben megszűnnek. Csapadék nem valószínű. A délnyugati szél élénk, kisebb körzetekben erős lesz, majd délutántól az északi megyékben nyugatira, északnyugatira fordul a szél, és akár egy-egy viharos széllökés is előfordulhat.

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 10 és 16 fok között valószínű. Késő estére 5 és 10 fok közé csökken a hőmérséklet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás