promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most jött, erre az 5 vármegyére figyelmeztetést adtak ki a meteorológusok - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre lehet számítani Magyarország egyes részein.

Az elmúlt napok időjárása nem alakult túl mozgalmasan, általában kisebb csapadékos órák mellett olyan is volt, hogy több órára kisütött a nap, így nagyon kellemes időben is részünk volt, miközben egyre többször megjelennek már reggelente a fagyok is. De ezt megelőzően bizony űsű havazásban is részünk volt, így pedig nem csoda, hogy azonnal elkezdtek arról cikkezni az újságok, hogy ez vajon azt jelenti, hogy majd fehér karácsonyunk lehet jó hosszú idő után?

Erre a kérdésre azonban nem lehet egyelőre válaszolni, még nem tudják a karácsony pontos forgatókönyvét a meteorológusok.

De vajon mi vár ránk most vasárnap?

Figyelmeztető időjárás-jelentés érkezett öt vármegyére is nem is olyan régen, mivel a déli és a keleti országrészben helyenként köd alakult ki, ám később ez majd feloszlik, majd vasárnap este elsősorban az északi országrészben és a Dráva mentén alakul majd ki sűrű köd, így majd ott kell nagyon figyelnünk, ha autóba ülünk. Az Országos Meteorológiai Szolgálat arról is ír, hogy a ködös területeken ónos szitálás is előfordulhat.

A tartós sűrű ködre figyelmeztetés ezt az öt vármegyét érinti:

Baranya vármegye

Bács-Kiskun vármegye

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye

Csongrád-Csanád vármegye

Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye

És hogy pontosan milyen időben lehet részünk a mai nap folyamán, azt megnézhetitek az OMSZ videós időjárás-jelentésén, így láthatjátok azt, hogy a ti lakóhelyeteken mire lehet majd számítani a nap folyamán, természetesen a videó kis kitekintéssel is él a további napok vonatkozásában is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás