promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az OMSZ időjárás-jelentésén nevet a fél ország, a másik fele sírásban tört ki
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szerdai időjárás-jelentés miatt nevetnek és sírnak az emberek.

Ritkán fordul elő, hogy a meteorológusok egyszerre tudják megnevettetni és elszomorítani az embereket, de a szerdai időjárás-jelentésükben most pont ez történt. Ugyanis az OMSZ munkatársa nemcsak egy kiválóan passzoló pillanatképet társított az aktuális időjárási hírekhez, de még egy olyan felütéssel is indította a videót, amivel bizonyára sokakat megkacagtatott.

„A mai borongós, esős időjárásnál már csak a rajtam lévő pulcsi a csúnyább”

- fogalmazott a meteorológus, aki egy úgynevezett csúnya, karácsonyi pulóverben ismertette, milyen időnk lesz a következő napokban.

Aztán nem sokkal később olyan hírekkel szolgált, amik sokakat elszomoríthatott, ugyanis kiderült, milyen idő várható az ünnepekkor, ezáltal megválaszolásra került az a mindenkit foglalkoztató kérdés, hogy

idén lesz-e fehér karácsony.

Az OMSZ közlése szerint ugyan nem 0 százalék az esélye a havazásnak, de igen csekély. Nagyon úgy tűnik, hogy idén is szürke, maximum esős karácsonyunk lesz, a napi maximum hőmérséklet pedig akár 10 fok közeli is lehet.

De ne rohanjunk még ennyire előre, nézzük meg most inkább, mi várható a következő 24 órában.

Szerda éjszaka döntően borult, sokfelé párás idő várható, foltokban köd is képződhet. Egyre kevesebb helyen valószínű eső, reggelre nagyrészt megszűnik a csapadéktevékenység. Akkor a Dunántúlon már szakadozik a felhőzet is. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet nagyrészt 0 és +6 fok között valószínű.

Csütörtökön csökken a felhőzet, a legtöbb helyen kisüt a nap, a keleti, északkeleti tájakon, valamint a Nyugat-Dunántúlon lehet tartósabban erősen felhős vagy borult ég. Helyenként előfordulhat kisebb eső. Az északnyugati, északi szél a Dunántúlon, a főváros térségében és a Zemplén környezetében megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 11 fok között valószínű.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás