promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyot változik hazánk időjárása, már hétfőn ideér az első hullám
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az időjárás igen ellentétes változást fog mutatni.

A vasárnapi nyugodt, napos idő után megint változás fog következni hazánk időjárásában. Hétfőn ugyanis ismét megjelennek a felhők, beborul az ég, és egyre több helyen kell csapadékra számítani. Bár most még csak szemerkélő eső lesz, de később jelentősebb csapadék fogja beteríteni a Kárpát-medencét.

Hétfőre még semmiféle riasztást nem adtak ki a meteorológusok, de szerdára már most veszélyjelzést közöltek a 70 km/h-t is meghaladó széllökések miatt.


(Fotó: OMSZ)

A hét második felében már nagy mennyiségű csapadékra kell számítanunk, ám előtte még melegedést fogunk tapasztalni a borús idő ellenére. Szóval mondhatni igen enyhe lesz továbbra is a november.

Ami a hétfői időjárást illeti: többnyire erősen felhős vagy borult időben lesz részünk, a nap első felében lehet több, illetve hosszabb felszakadozás. A nap nagy részében csak helyenként, estétől észak felől viszont már nagyobb területen fordulhat elő eső.

A többnyire mérsékelt déli, délnyugati szél estétől megélénkül. A hőmérséklet kora délután 5, 13, késő este 3, 11 fok között várható.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás