promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikor tér vissza a napsütés? Itt a válasz, a meteorológusok elárulták
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jó hírek érkeztek az időjárással kapcsolatban.

Az elmúlt hetekben elsősorban a csapadékos időé volt a főszerep, nagyon sokszor volt eső, zápor és zivatar is szerte az országban, így akik elindultak, azok nagy valószínűséggel esőbe keveredtek a nap folyamán. Korábban hidegfrontos és változó frontrendszer okozta ezt, és mivel itt van a hétvége, már sokan kérdezték, hogy mi következik majd ezek után, van-e esély arra, hogy visszatérjen a jobb idő, esetleg a napsütés. Nagyon sok helyen a közösségi médiában lehetett erről olvasni, amellett, hogy a másik nagy kérdés az volt, hogy milyen idő jöhet majd télen, durva telünk lesz, esetleg megússzuk-e enyhébbel.

Nos, az Időkép előrejelzése szerint vasárnap újra magunkba szívhatjuk majd a napsütés jótékony hatásait, szóval egy szép őszi nap előtt állunk majd. Ez pedig mindenképpen felemelő lehet majd a szombati nagyon esernyős idő után, vasárnap tehát irány a természet, jó időben lehet részünk ugyanis. Napos kiránduló idő jöhet tehát, ahol a főszerepé most a napsütés lesz, bár azt is meg kell jegyezni, hogy északkeleten eleinte még kialakulhat eső.

Délnyugaton pedig reggel köd is kialakulhat még.

Azért figyelmeztetnek a meteorológusok, hogy mindenképpen öltözzünk majd rétegesen, hiszen a napsütése ellenére 7-13 fok között alakulnak majd a maximumok az országban. A napsütés pedig annak is köszönhető, hogy a csapadékot okozó légörvény távolodik tőlünk.  De hogy mi következik majd a jövő héten, milyen időjárásra lehet majd számítani? Az OMSZ videós előrejelzéséből megtudhatjátok ezt is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás