promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A meteorológusok váratlanul egy dalszöveg címével figyelmeztettek, hogy milyen idő vár ránk a hétvégén - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen idő következik majd az előttünk álló hétvégén.

Megérkezett a november, és a nyomában igazán változékony idő köszöntött a Kárpát-medencére, most már általánosak a kisebb esők naponta, a záporok és a zivatarok is, miközben néha azért kisüt a nap, és egy kicsit még élvezhetjük a jótékony hatását. A hétvége előtt azonban mindig sokkal több embert foglalkoztat az, hogy milyen időjárás következik, hiszen ekkora tervezzük a nagy kiruccanásokat, kíváncsiak vagyunk, hogy érdemese- elindulna nagyobb távra, és ha igen akkor esetleg vigyünk-e magunkkal esernyőt, vagy simán elhanyagolhatjuk azt?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat kiadott időjárás-jelentéséből megtudhatjuk, hogy milyen időjárás következik majd Magyarországon.

Az OMSZ előrejelzése pedig a YouTube-on frappánsan azt a címet kapta, hogy November Rain, a Guns N' Roses számának címéből pedig azonnal tudhatjuk tehát, hogy mi következik az előttünk álló napokban, ám azért mégis érdemes megnézni, hogy mi következik ezek után. Kiderül ugyanis, mint írják, hogy megérkezett a hullámzó frontálzóna, amelynek hatására több hullámban várható csapadék szombat estig. Némi nyugalom majd vasárnap érkezik, de a jövő hét ismét változékony időjárást tartogat.

Több hullámban érkezik majd a csapadék, szombaton pedig kelet és északkelet felé tolódik majd a csapadékzóna, miközben erős szelekre is lehet majd számítani. A jövő hét is változékony lehet a meteorológusok szerint.

Az OMSZ videójából tájékozódhattok, hogy pontosan milyen időre lehet majd számítani az ország egyes részein, így a lakóhelyeiteken:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás