promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs vége, robog felénk az eső, ekkor fog lecsapni - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időjárás jöhet majd az elkövetkező napokban.

Az első novemberi hét meglehetősen olyanra sikeredett, amelyben bőven akadnak fordulatok. Ez a hét azért is volt különleges, hiszen három emléknap is volt a hét közepén, Halloween, majd mindenszentek és halottak napja, sokan pedig azért is nézték árgus szemekkel az időjárás-jelentéseket, mivel szerettek volna kinézni a temetőbe. Felemásan sikeredett őső és csapdék szempontjából a hét, és talán halottak napján volt a legnyugalmasabb az időjárás. Ez a hét pedig igazából azért is fura, mivel három hidegfront is érintheti Magyarországot, korábban erről volt szó, de nagyon úgy tűnik, hogy már a másodikon is túl vagyunk, csupán vasárnap érkezik a következő frontrendszer.

Az Időkép előrejelzései szerint szombaton azonban kellemes időre van kilátás, napsütéssel, és csupán keleten van kilátás vastagabb fátyolfelhőkre. Ám ez nem jelenti azt, hogy gyengébb eső és záporok ne fordulhatnának elő országszerte. Ám a hőmérséklet úgy alakul majd, hogy 13 és 19 fok közötti csúcsokat mérhetünk majd a nap folyamán. Ám már azt is tudhatjuk, hogy vasárnap várható a következő frontrendszer. 

Esővel, záporokkal és zivatarokkal érkezhet majd meg közénk a frontrendszer, ám 11 és 20 fok közötti csúcsokat mérhetünk majd később is, de délen alakulhat úgy az időjárás, hogy melegebb lesz. nincs szó tehát tartós lehűlésről. Ráadásul viharos széllökések is jöhetnek majd.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat videós előrejelzésén térképre veetítve is láthatjátok, hogy mi vár ránk majd az ország egyes részein:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás