promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnali közleményt adtak ki a meteorológusok, kora reggel tudatták a lakossággal
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hétfőre adtak ki közleményt a meteorológusok.

A vasárnap átvonult frontálzóna utána nyugodt maradt felettünk a légkör, és ez így is marad egészen a hét közepéig. Szerdán azonban ismét változékony lesz az időjárás, újra számítanunk kell csapadékra. A hosszú hétvége utolsó napja viszont eseménymentes lesz, október 23-án, hétfőn nem kell számítanunk már csapadékra, a felhőzet is csökkenni fog.

(Fotó: OMSZ)

Az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfő kora reggel frissítette be a veszélyjelzés rovatát: közleményükben azt írták, hogy kritériumokat elérő veszélyes időjárási jelenség nem várható, a ködös tájakon a reggeli, délelőtti órákban várhatóan gyorsan javulnak majd a látási viszonyok, szóval nem kell félnie azoknak, akik onnan indulnának majd kirándulni vagy ünnepi programra.

Az országos időjárás-előrejelzés szerint hétfőn a köd és a rétegfelhőzet nagyrészt feloszlik, ezt követően döntően napos idő várható fátyol- és gomolyfelhőkkel, csapadék nélkül, azonban helyenként tartósan felhős maradhat az idő. A délies szél csak a nyugati határ mentén élénkül meg.

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 18 és 24 fok között valószínű, de a tartósabban felhős tájakon ennél több fokkal hűvösebb maradhat az idő. Késő estére 7 és 15 fok közé hűl le a levegő.

A folytatásban pedig - ahogy már említettük - ismét változékonnyá válik az időjárás, visszatér a csapadék, de továbbra is enyhe marad az idő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás