promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eső robog hazánk felé, ebben az országrészben fog lecsapni majd - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Érkeznek az esők majd, erre készülhetünk az időjárás terén.

Az időjárás elképesztően kegyes volt hozzánk a hosszú hétvégén, így ma, október 23-án is élvezhetjük az áldásos hatásait a melegnek, a meghosszabbított nyárnak, rengeteg család így a szabadnapján azonnal kirándulni ment, még egyszer utoljára kiélvezve az elnyúlt és kellemes időt. De sokan már valószínűleg azt nézik,

hogy mikor jöhet a változás, egyáltalán milyen fordulatra számíthatnak majd az elkövetkező napokban.

Úgy tűnik, hogy a hosszú és kiegyensúlyozott utónyári időjárás után most egy kisebb fordulat következik majd az időjárásban, a főszereplő pedig most a csapadék lesz, jönnek majd az esők, amelyek azért alaposan megboríthatják a hétköznapjainkat. Nos, az Időkép előrejelzései szerint bizony kedden reggel már köd képződhet nagyon sok helyen az országban, miközben nyugaton és észak-nyugaton majd helyenként eső, záporok is kialakulhatnak. Sőt, késő délutántól és kora estétől egyre több helyen az országben szükség lesz majd esernyőkre is.

Itt jön tehát majd egy kisebb fordulat az időjárásban az eddigi nyugalomhoz képest.

Miközben napközben majd 17 és 26 fok közötti csúcshőmérsékletre lehet majd számítani.

Szerdán is egyre több helyen számíthatunk majd csapadékra az országban. Több hullámban érkezik majd a csapadék, de délutánra már felszakadozhat felettünk a felhőzet. Ha térképre vetítve is szeretnétek látni, hogy mi vár ránk az elkövetkező napokban az országban, illetve a csúcshőmérsékletekre is kíváncsiak vagytok az ország egyes részein, akkor az OMSZ YouTube-videós előrejelzéséből tudtok majd tájékozódni ezeket illetően.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás