promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet, milyen időjárás jön október első napján, óriási meglepetés - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimédia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így búcsúzik a szeptember, és adja át a helyét az októbernek, alapos meglepetés érkezik.

Az elmúlt időszakban mintha nem is lett volna ősz, bár egy kisit beköszöntött, és néhány borús nap erejéig itt volt velünk a rosszabb idő, ennek ellenére nagyon hamar lekeverte műsorról az időjárás, és a durvább ősznek még egyelőre megálljt mondott minden. De mégis milyen időjárás jön majd a hétvégére, ami meglepő lehet, és elüt sok mindentől,

amivel számoltunk, amit magunk előtt láttunk?

Nos, szombaton azért érkezik egy kisebb és gyengébb hidegfront, ami azonban számottevő változást nem okoz majd. Az Időkép előrejelzésében azt lehet olvasni, hogy a hidegfront szórványosan okozhat kisebb esőt és záport. Azt is olvashatjuk, hogy többnyire szakadozott lesz a felhőzet, hosszabb-rövidebb napos időszakokkal. A csúcshőmérséklet azonban így is 22 és 28 fok között lehet majd. Vasárnap is szárazabb és naposabb idő jön majd, az október tehát úgy indul, ahogy a szeptember végződött, inkább a nyár végi időjárás fog dominálni, így pedig 19 és 25 fok közötti csúcshőmérsékletet mérhetünk majd.

Szóval gyenge hidegfront érkezik, majd újra kitisztul az ég, jön elvétve eső és zápor, majd újra nyugodtabb lesz minden, és tovább élvezhetjük a nyárutót. De mégis milyen idő vár ránk majd az egyes országrészekben, a lakhelyeinken? Kell-e majd esernyőt vinnünk magunkkal, vagy nyugodtan otthon is hagyhatjuk azt, mert mifelénk tuti, hogy nem fog esni?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat térképre vetítve is láthatjátok, hogy mi vár ránk a hétvégén Magyarországon, érdemes ránzni a videóra, akik szeretnének szabadtéri programot tartani:

És íme egy nagyon érdekes videó a hátunk mögött hagyott nyárról, mégis mi történt 2023 nyarán?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás