promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen hideg időnk lesz, az ősz megállíthatatlanul jönni akar már
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szokatlanul hideg idő lesz, 7 fokot is mérhetünk.

Az ősz most kicsit elnézte a naptárat, ezért idő előtt nézett be a Kárpát-medencébe, és viszonylag sokára esett csak le neki, hogy nem jött még el az ideje, ezért szépen lassan elhagyja térségünket, hogy még élvezhessük kicsit a nyarat. A melegedés előtt azonban még egy gyenge hidegfront fog elérni minket, ami továbbra is esőt, záporokat, zivatarokat hoz magával, illetve a szerdai napon szokatlanul hideg lesz, ugyanis több helyen az országban 10 fok alá süllyed a hőmérséklet a hajnali órákban.

Az időjárás aztán kezd barátságosabb arcot ölteni, elindul a lassú melegedés, és a hétvégén már ismét 30 fok körüli hőmérsékletet lesznek. De ne siessünk ennyire előre, lássuk mi várható a következő 24 órában.

Kedd éjszaka általában derült vagy gyengén fátyolfelhős idő várható, de az északnyugati, északi tájakon kisebb körzetekben vastagabb lehet a felhőzet. Csapadék nem valószínű. A légmozgás gyenge lesz.

A minimum-hőmérséklet 7 és 13 fok között alakul.

Szerdán fátyolfelhős lesz az ég, a felhőzet az északi, északnyugati tájakon meg is vastagodik. Arrafelé délután elszórt jelleggel záporok, zivatarok alakulhatnak ki, estefelé pedig eső is lehet már. Zivatarokat leszámítva mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 27 fok között valószínű, északnyugaton lesz a hűvösebb, délkeleten a melegebb.

A folytatásban - mint már említettük - újra melegedni fog az idő, és visszatér az igazi nyári idő. Nemsokára ismét 30 fok feletti nappali hőmérsékletek lesznek. Részletesebb előrejelzés az OMSZ legfrissebb időjárás-jelentésében:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás