promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az időjósok sem tudják, milyen időnk lesz, bizonytalanságban leszünk napokig
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még a szakemberek sem tudják, hogy milyen idő lesz.

Bizonytalanság fogja uralni a jövő hét első napjait, ami miatt a meteorológusok sem tudnak semmi biztosat mondani arra az időszakra. Ugyanis egy olyan nedves légtömeg határán fogunk elhelyezkedni, ami miatt ciklonok alakulhatnak ki; ezek a ciklonok pedig bizonytalanságot okoznak hazánk időjárásában.

Az biztos, hogy áztató esőre, kiadós csapadékra sehol sem kell számítani, illetve kánikula, hőség sem lesz mostanában.

Az előttünk álló 24 órában hasonló időnk lesz, mint amilyen szombaton volt. Éjszaka általában közepesen vagy erősen felhős idő várható. Az éjszaka első felében elszórtan, hajnalban már csak helyenként fordulhat elő zápor, zivatar. Szélerősödés csak zivatar körül lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 14 és 19 fok között alakul.

Vasárnap gomolyfelhős idő várható általában sok napsütéssel, azonban a Tiszántúlon erőteljesebbé válik a gomolyfelhő-képződés és ott elszórtan kialakulhatnak záporok, zivatarok. Emellett a délnyugati területeken is előfordulhat helyenként zápor. Az északnyugati, nyugati szél nagy területen élénk, az északnyugati részeken erős lesz, emellett zivatarokban is lehetnek átmenetileg erős, viharos lökések. A délnyugati tájakon mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 27 és 31 fok között várható.

Részletesebb időjárás-előrejelzés az alábbi videóban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás