promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hidegfront zúdul hazánk területére, itt a pontos időpont, hogy mikor érkezik, elromlik az idő ebben az országrészben - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, megváltozik az idő hamarosan Magyarországon. Időjárás-jelentés az elkövetkező napokra.

Az elmúlt napokban egy kis túlzással azt is mondhatjuk, hogy rán nöszöntött a nyár itt Magyarországon, itt a Kárpát-medencében, hiszen a hétvégén majdhogynem 30 fok csúcshőmérsékletet is mértek sok helyen, és nagyon sokan valószínűleg már arra gondoltak, hogy egy jó ideig tuti, hogy már nem esik majd eső Magyarország területén, megússzuk legalább egy-két hétig ilyen szenzációs idővel.

De vajon mi következik ezek után?

Az Időkép előrejelzése szerint már szerdán érkezhet is egy hidegfront, amelynek hatására Magyarország egyes részein csapadékra lehet majd számítani, az előrejelzés szerint a Dunától keletre és délre alakulhat majd ki zápor és zivatar, ráadásul nem egyszerű csapadékról lesz szó, hanem a záporokat és zivatarokat néhol felhőszakadás, jégeső és viharos széllökések is kísérik majd. Tehát ideje felkészülni erre az időjárásra.

Az Időkép előrejelzése szerint pedig kedden is számíthatunk majd záporokra és zivatarokra, elsősorban pedig Nyugat-Magyarroszágon.

Az OMSZ előrejelzései szerint kedden amúgy átléphetjük a 30 fokot is, és szerdán jöhet majd egy kisebb lehűlés Magyarországon az előbb már említett hidegfrontból kifolyólag. A YouTube-videós előrejelzésre tekintve pedig azt is megláthatjátok, hogy az egyes országrészekben hány fokra van kilátás a nap folyamán, hol várható nagyobb eséllyel eső. És az is fel van tüntettve, hogy hol érheti el a 30 fokot a hőmérséklet. Ideje tehát egy kicsit tájékozódni, mivel egy nagyon picit, de megváltozik majd az időjárás az előttünk lévő pár napban, és most megnézhetitek, hogy érdemes-e esernyőt magatokkal vinni, ha elindultok valahova.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás