promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mediterrán ciklon csavarodik Magyarországra, olyan változás jön, amire már most fel kell készülni - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre lehet majd számítani az elkövetkező napokban.

Az elmúlt napokban már szinte tavasz köszöntött ránk, bár azér a különböző napszakokban nagyobb eltérések mutatkoztak. Úgy tűnt már, hogy a napsütés lesz az uralkodó Magyarországon, és mindenki így is várta a hétvégét, végre az első igazi hétvégét. Mivel eddig jobbára esőben lehetett részünk a hét utolsó napjaiban. Így valószínűleg nagyon sokan arra kaváncsiak, hogy bejön-e a számításuk.

Tényleg készülhetünk egy tavasziasabb hétvégére?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat lőrejelzései szerint pénteken elsősorban esőre készülhetünk majd az ország jó néhyány részében, mivel egy mediterrán ciklon érkezik majd Magyarország fölé, amely berondít majd a szép időnek. És ugyan majd a hétvégére megszűnik a tartós eső, ennek ellenére kisebb zivatarok és záporok formájában a hét második felében is velünk marad majd a csapadék.

A mediterrán ciklon egy nyugat felől érkező hidegfront déli ágán alakult ki.

Szóval a következő 36 órában nagyrészt borongós és esős idő várható majd az országban, az OMSZ YouTube-videós előrejelzésében pedig térképre vetítve is láthatjátok majd, hogy az ország melyik részében várható intenzívebb esőzés, és hol lehet gyengébb, ezért mindenképpen érdemes megnézni a videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás