promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Légörvény csavarodott Magyarország fölé, fordulat jön az időjárásban, erre már most érdemes felkészülni - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre van kilátás Magyarországon az elkövetkező napokban.

Már tavasznak kéne lenni, nagyon sokan ezt vallják. És bizony a fűtési szezonnak április 11-én lenne vége, de nem olyan időjárásunk van Magyarországon, ami a tavaszra hajazna egyelőre. Sőt, április 6-a olyan hidegre sikeredett, ami mindent felülmúlt. A csütörtök reggel sok helyen országszerte nagyo nerős faggyal indult, így például az ország több részén -7 fokot is mértek, de még több helyen voltak kisebb mínuszok is.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat pedig azt írta, hogy a Kékesen -2 fokot mértek napközben, ami megdöntötte a napi hidegrekordot, hajszálnyival ugyan, de megdőlt a rekord.

Sokan már azt kérdezik, hogy mikor jöhet végre a változás?

Nos, az OMSZ Youtube-ra is feltöltött időjárás-előrejelzéséből kiderül, hogy lassú változás előtt állunk, így a kulcsszó a válaszban az, hogy lassan. Ez pedig annyit jelent, hogy enyhül az idő, és közben szűnik majd a csapadék is, ami az elmúlt pár napban sok fejfájást okozott mindenkinek. Olyannyira elindul a változás, hogy hétfőre már a napsütés lesz túlsúlyban nagyon sokak örömére. Emelkedik majd a hőmérséklet, de a thajnali talajmenti fagyok még maradnak.

Mégis mi vár ránk az elkövetkező napokban? Az OMSZ videójából kiderül, hogy az ország egyes részein mi vár majd rátok, miután tegnap Magyarországra csvarodott egy légörvény, íme a részletek:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás