promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: Retteghet Magyarország, hatalmas robajjal szakad le az ég
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az előrejelzések szerint olyan égszakadás várható Magyarországon, ami véget vet a tavaszi jó időnek.

Most még élvezhetjük a szép időt, de hamarosan ez változni fog. Hatalmas égszakadás van készülődőben, melynek az előszelét már érezhetjük néhol, de a java még csak most jön. Jobb, ha felkészülünk. 

A MET országos előrejlezése szerint szombat délutántól egyre többfelé szakadozik, csökken a felhőzet, és már csak elszórtan lehet eső, zápor, néhol zivatar is kialakulhat. Az északnyugati, nyugati szél sokfelé élénk, több helyen erős lesz.

A csúcshőmérséklet 13 és 18 fok között várható. Késő estére 5 és 10 fok közé csökken a hőmérséklet. 

Szombat este már érezhetünk némi változást. Többnyire derült vagy gyengén felhős idő várható, de északkeleten több felhő lesz az égen, ott továbbra is előfordulhat eső, zápor, esetleg zivatar. Hajnalban a nyugati megyék fölé fátyolfelhők sodródhatnak. A derült tájakon foltokban köd képződik. A szél a legtöbb helyen mérséklődik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +8 fok között valószínű.

Vasárnap délelőttől kezdve nyugat felől fátyolfelhőzet vonul fel, ami délelőtt a Dunántúlon, később keleten is megvastagszik, késő este már mindenütt borult lesz az ég.

Estétől nyugat felől egyre többfelé újra elered az eső. A déli, délnyugati szelet sokfelé kísérik élénk, néhol erős lökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15, 20 fok között valószínű.

Vasárnap este pedig szintén hasonló időre számíthatunk, a jövő hét eleji hatalmas lehűlés és havazás pedig egyre jobban érződni fog a levegőben. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás