promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: Egy napon belül az összes évszakot is megkaphattuk, de ennek most vége
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

 A változatos tavaszias időjárás csütörtöktől már naposabb arcát mutatja. 

Tegnap, azaz március 15-én nem éppen barátságos arcát mutatta az időjárás, és pont mikor rengeteg embernek alkalmas lett volna túrázni vagy elmenni kirándulni (vagy akár csak sétálni), a szeles és esős időjárás erősen keresztbe tett. Csütörtöktől azonban fellélegezhetünk. Vagy mégsem?

A MET szerint csütörtökön a keleti határszélen csökken a felhőzet, majd országszerte napos idő várható kevés gomolyfelhővel. Csapadék nem valószínű. Az északias szél élénk, a Tiszántúlon többfelé erős lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 11 fok között valószínű. Késő estére -2 és +4 fok közé hűl le a levegő.

Csütörtök estétől péntek reggelig általában derült lesz az ég, legfeljebb fátyolfelhők lehetnek az égen.

Csapadék nem lesz. Többnyire mérsékelt lesz a légmozgás, hajnalban a Kisalföld, Sopron környékén élénkülhet meg a délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -6 és -1 fok között alakul, azonban a fagyzugokban -10, -7 fokig is lehűlhet a levegő.

Pénteken délelőtt pedig napos idő várható, fátyolfelhőzet olykor szűrheti a napsütést. Csapadék nem lesz. A délire, délkeletire forduló szél az Észak-Dunántúlon élénk, Sopron, valamint a Fertő-tó térségében helyenként erős lesz.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 14 fok között valószínű.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás