promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rohamosan közeleg a fordulat, dübörög a hidegfront Magyarország felé, már most fel kell készülni - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia-illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időjárásra lehet majd számítani a hétvégén.

Már-már tavasznak éreztük az időjárást Magyarországon, az elmúlt két napban ugyanis jelentősen megnövekedett a hőmérséklet, sokan pedig már eldobták a kabátjaikat is, és már rövidujjúban feszítő embereket is lehetett látni. És sokan gondolták persze azt, hogy jön majd a fordulat, ami már meg is érkezik, legalábbis nagyon úgy tűnik az időjárás-előrejelzésből.

Mégis mire számíthatunk?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint egy markáns hidegfront érkezik ma éjszaka, amely nemcsak jelentős lehűlést, de viharos északnyugati szelet is hoz magával. A jövő hét első napjaiban pedig folytatódik majd a változékony időjárás is kis hazánkban. A jövő hét második felére pedig van remény, hogy csendesebb időjárás jöjjön el hozzánk. 

Ám előtte megérkezik a fordulat, és kicsit minden megváltozik majd Magyarországon.

Ám most szombat hajnalban többfelé kell majd esőkre számítani, miközben érkezik a lehűlés is. Az OMSZ YouTube-videós előrejelzésében részletesen is hallhatjátok és láthatjátok, hogy mi vár majd ránk az elkövetkező napokban. Illetve térképre vetítve azt is láthatjátok, hogy a lakhelyeteken milyen időre lehet majd számítani az elkövetkező napokban, például hány fok lesz, vagy éppen várhatő-e zápor vagy zivatar.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás