promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: A szürke igazi 50 árnyalata, vagyis egy darabig még marad a borongós idő
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ne felejtsük otthon a sapkát sem! 

Elég ha kinézünk az ablakon, és láthatjuk, hogy nem túl szép arcát mutatja kedden a március. Sajnos, délután sem lesz jobb a helytózet, este pedig kifejezetten hidegre készüljünk. A télikabát, sál, sapka kombó pedig még maradjon rajtunk, mert tavaszi ruhákban még megfagynánk. 

AzOrszágos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint kedd délutántól vékonyodik, szakadozottabbá válik a felhőtakaró, de nagyrészt erősen felhős marad az ég. A legtöbb helyen megszűnik a csapadék, délután már csak elvétve lehet gyenge eső, záporeső. A déli, délnyugati szél helyenként megélénkül.

Délutánra döntően 5 és 10 fok közé melegszik fel a levegő, de a délnyugati határnál pár fokkal melegebb sem kizárt. Késő estére 1 és 7 fok közé hűl le a levegő.

Kedd estétől szerda hajnalig pedig általában erősen felhős lesz az ég, de lehetnek szakadozások a felhőzetben. Elszórtan fordulhat elő záporeső, legkisebb eséllyel az északnyugati tájakon. A jellemzően délnyugati, déli irányú szelet időnként kísérhetik élénk széllökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet nagyrészt 1 és 6 fok között valószínű, csak néhány helyen lehet gyenge fagy. 

Szerdán délelőtt már kicsit jobb lesz a helyzet, napközben is több napsütésre számíthatunk, bár délutánra újra beborul az idő. 

Délelőtt átmenetileg nagyobb területen csökken, majd ismét erősen megnövekszik a felhőzet. Napközben nem várható csapadék, majd estétől elsősorban az északkeleti megyékben újra kialakulhatnak záporok. A déli, délnyugati szél a nap második felében egyre nagyobb területen megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 16 fok között alakul. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás