promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igazi természeti csapás közelít Magyarország felé, ez senkinek sem hiányzott már a tavasz küszöbén
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alig maradt néhány óránk, mire elér minket.

Lassan cammog a tavasz Magyarország felé, de azért még vissza-visszatér az enyhe, télies időjárás. Igaz, már senki sem kívánja a háta közepére sem, de akkor is el kell fogadnunk, hogy a havazás is tiszteletét teszi még nálunk így február utolsó napján. A közösségi médiában több kommentelő is "igazi természeti csapás"-nak nevezi a havat, mert nem szereti; főleg, amikor "mocskos latyak" marad utána.

Bízzunk benne, hogy márciusban már nem akar visszafordulni Magyarország felé a tél, hiszen a növényeknek és a veteményesnek, gyümölcsfáknak semmiképp sem tenne jót egy újabb fagy.

Ami a következő 24 órát illeti: hétfő éjszaka általában közepesen, időszakosan erősen felhős időre számíthatunk. Néhol - legnagyobb eséllyel a délkeleti határ közelében - hószállingózás, esetleg gyenge havazás nem zárható ki. Az északias szél tovább csillapodik, hajnalra már mindenütt mérsékelt lesz a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -5 és 0 fok között várható, de a szélcsendes északi völgyekben ennél néhány fokkal hidegebb is lehet.

Kedden Magyarország nagyobb részén változóan felhős időre számíthatunk többórás napsütéssel, de a déli, délkeleti tájakon erősen felhős, helyenként akár tartósan borult maradhat az idő. Számottevő csapadék nem valószínű, legfeljebb a délkeleti határszélen fordulhat elő a reggeli órákban hószállingózás, gyenge havazás. Mérsékelt lesz a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 9 fok között várható, délkeleten mérhetjük az alacsonyabb értékeket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás