promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: gonosz dolog érkezik, pedig sorra dőlnek a melegrekordok Magyarországon
Borítókép:  Profimedia (képünk csak illusztráció!)
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csapadék most nem valószínű.

Nem sok panaszunk lehet a február végére, hiszen 10 fok környéki nappali meleggel búcsúzik tőlünk a tél, és a hőmérséklet már éjszakánként sem süllyed fagypont alá. A szél viszont becsapós, ha nem öltözünk fel, könnyen meghűlést okozhat. Szerencsére a folytatásban jobb idők jönnek, de a gonosz szelet továbbra sem hagyhatjuk figyelmen kívül.

Hétfő estétől fátyolfelhős és derült területek váltakoznak, az északkeleti tájakon lehetnek vastagodások a felhőzetben. Csapadék nem valószínű. A nyugati, délnyugati szél továbbra is élénk marad, helyenként meg is erősödik. A szélcsendes Nyugat-Dunántúlon azonban hajnalra foltokban köd is képződhet – jelezte az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +7 fok között valószínű.

Kedd reggeltől az ország délnyugati felén napos idő várható fátyolfelhőkkel, az északkeleti tájakon viszont felhőátvonulások lesznek rövidebb-hosszabb napos időszakokkal. Csapadék nem valószínű. A nyugati, északnyugati szél a Sopron–Szeged vonaltól keletre megerősödik, a hegyvidékeken viharos széllökések is lehetnek.

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 12 és 18 fok között alakul.

Az OMSZ a szél miatt most nem adott ki figyelmeztetést, arra viszont jó lesz mindenkinek ügyelnie, aki arrafelé lakik, hogy keddre virradóra a nyugati, délnyugati határvidéken foltokban akár sűrűbb köd képződhet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás