promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: ideggyilkos hétvége előtt állunk, pocsék, mégis gyönyörű időnk lesz a napokban
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ki fogunk készülni amiatt, ami a következő napokban itt lesz nálunk.

Napok óta hallgatjuk a meteorológusoktól, hogy a hétvégére mennyire megemelkedik a hőmérséklet, hogy szombaton akár 17 fok is lehet, és hogy gyakorlatilag tavaszias időre kell számítanunk. Ez így is van, amint elvonulnak az anticiklonok, ciklonok és frontok fogják meghatározni térségünk időjárását, és pontosan ez az ideggyilkos idő lesz az, ami tönkreteszi a hétvégét.

Na, de ne szaladjunk még ennyire előre, nézzük meg először, hogy milyen is lesz hazánk időjárása a következő 24 órában! Csütörtök éjszaka fátyolfelhős lesz az ég, majd az éjszaka második felében északnyugat, észak felől erősen megnövekszik a felhőzet, de csapadék még nem valószínű. Több helyen párássá válik a levegő, helyenként köd képződhet. A légmozgás többnyire mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet döntően -3 és +2 fok között valószínű, de a fagyzugos részeken pár fokkal hidegebb lehet az idő.

Pénteken erősen felhős vagy borult időben lesz részünk, csak kisebb szakadozások, rövidebb napos időszakok valószínűek. Kisebb eső elszórtan, legkisebb eséllyel az ország délnyugati részein fordulhat elő. A délnyugati, nyugati szelet helyenként élénk lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 14 fok között alakul.

Ez a borús, kisebb esőkkel belerondító idő a hétvégén is ki fog tartani, szóval hiába lesz 15-17 fok szombaton, ha közben sok lesz felettünk a felhő, és bármikor leeshet az eső.

Részletesebb időjárás-előrejelzés az alábbi videóban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás