promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre jó hír érkezett az időjárással kapcsolatban, rengetegen vártak már erre
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Örülni fognak azok, akiknek eddig megkeserítette a napját az esőzés.

Sokan lettek szomorúak attól, hogy elmaradt a fehér karácsony, ráadásul annyira enyhe volt az idő, hogy még a vastagabb kabátot is vissza kellett rakni a szekrénybe. Eddig kifejezetten enyhe a tél, amit ugyan nem olyan sokan bánnak, de a köd, illetve a csapadák nem mindenkinek kedvez manapság – most jó hírt kaptak azok, akik egy kis változásra vágynak, ugyanis a jelek szerint pénteken elállhat a csapadék.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből kiderül, hogy péntek hajnalban országszerte csökken a felhőzet, de a Dunántúlon és északkeleten maradnak felhős tájak. Párás levegőre lehet számítani a délnyugati határvidéken, illetve az északkeleti völgyekben. Számottevő csapadék már nem valószínű, csökken a záporok esélye, északnyugaton a széllökések is veszítenek az erejükből – a legalacsonyabb hőmérséklet -2 és +7 fok között várható.

Pénteken a nap további részében többórás napsütés várható, leginkább csak átmenetileg növekedik meg a felhőzet. Néhol esetleg szemerkélhet az eső, de az ország nagy részén nem kell csapadékra számítani. Estefelé azért északkeleten kialakulhat egy-egy zápor – a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig 7, illetve 12 fok körül fog alakulni.

Itt lehet megtekinteni a met.hu videós előrejelzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás