promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: kegyetlen fordulatok várnak ránk, egyáltalán nem normális, ami Magyarországon fog történni
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Karácsonytól szilveszterig sok mindent átélünk.

Év végén mindig felmerül a nagy kérdés: lesz-e fehér karácsonyunk? Idén ez nem adatott meg, sőt a hó helyett szinte tavaszias idő köszöntött ránk. Ha hinni lehet az előrejelzéseknek, akkor fél évszázad múlva Magyarországon végleg elmaradnak a fehér, hószállingózós téli ünnepek.

Ami pedig az előttünk álló időszakot illeti, hétfő estétől mindenhol beborul az ég, de a párásság és ködfoltok megszűnnek. Többfelé valószínű eső, zápor, de jelentős mennyiségű csapadék nem várható. Reggel északnyugaton már csökken a felhőzet. A nyugatira forduló szél hajnalban az északi megyékben megélénkül, néhol meg is erősödik – adta hírül az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 9 fok között alakul.

Kedd reggeltől északnyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, akkor a déli megyékben marad felhős az ég, és ott néhol eső is várható. Másutt napos, gomolyfelhős idő lesz a jellemző, északkeleten futó záporok előfordulhatnak. Az északnyugati szél többfelé megerősödik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 6, 11 fok között valószínű.

A távolabbi előrejelzés szerint szerdán drasztikus lehűlés következik, helyenként akár -7 fokos hajnali fagyokkal. Utána viszont ismét erősödik a felmelegedés, és január 1-jén akár már 16 fokot is mérhetünk az ország bizonyos pontjain. Tiszta Ibiza!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás