promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berobban egy hidegfront Magyarországra, már közeleg, itt az időpont, hogy mikor érkezik pontosan - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre lehet számítani az elkövetkező időszakban.

Az elmúlt napokban egy kis enyhülésnek voltunk szemtanúi Magyarországon, és december 24-re, karácsonyra egy kisebb "felmelegedés" következett, ma már több helyen is 10 fok fölé emelkedett a hőmérséklet, de vajon mi lesz a továbbiakban, a háromnapos karácsony további részében, és utána?

És vajon mikor tér majd vissza a hidegebb? Most mindenkit ez a kérdés érdekel Magyarországon.

A vasárnap is melegebbnek ígérkezik, napközben 5-11 fok között alakul majd a csúcshőmérséklet az országban, hajnalban pedig -2 és 4 fok között várható a hőmérséklet. Az ország több részén pedig hosszabb-rövidebb időre előbújik majd a nap is. Hétfőn inkább délen várhatók majd naposabb időszakok. Délutánra 5 és 15 fok közé melegszik a levegő, északon lesz hidegebb, délnyugaton legenyhébb az idő - írja az Időkép.

Keddre várható a mostani előrejelzések szerint egy hidegfront. Az ország nagy részén erősebb lehet az északnyugati szél. Kedden hajnalban még fagymentes lesz az idő, ám szerdán már fagyokkal indulhat.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat Youtube-videós előrejlezésében térképre vetítve is láthatjátok, hogy milyen idő várható majd az országban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás