promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: farkasordító hideg lesz vasárnap hajnalban, megreked a levegő, képtelenség lesz spórolni a fűtéssel
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az idei tél talán leghidegebb éjszakája áll előttünk.

Kellemetlen és változatos időjárással riogattak bennünket a meteorológusok szombatra, szerencsére azonban sehol sem adódott vészhelyzet a havazásokból, ónos esőkből, vagy a nagyobb széllökésekből.

A hét utolsó napját pedig eleve csapadék-mentesebbnek ígérték, és úgy tűnik, hogy a hó vagy eső miatt valóban nem kell aggódnunk, de a hajnali fagyok azért komolyan megborzongtathatnak minket.

Szombat estétől a Dunától keletre erősen felhős vagy borult lesz az ég, és néhol hószállingózás, kisebb havazás is előfordulhat, majd megszűnik a csapadék, és csökken a felhőzet. Másutt túlnyomóan derült időre van kilátás. Az északnyugati, északi szél fokozatosan veszít erejéből, hajnalra már mindenütt mérsékelt lesz a légmozgás – jelezte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -8 és -2 fok között valószínű, de a derült, hóval fedett részeken ennél pár fokkal hidegebb lehet.

Vasárnap reggeltől többnyire derült vagy kissé felhős időre van kilátás, Borsodban néhol több felhő is lehet az égen. Estétől nyugat felől felhősödés kezdődik. Csapadék nem várható. A Tiszántúlon az északkeleti, a Fertő térségében a déli szelet kísérik élénk lökések, másutt mérsékelt marad a légmozgás.

A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +3 fok között valószínű.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás