promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: sokan vártak erre, végre megtörténik - Erre számíthat Magyarország
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ahogy a napsütés is mutatja, végre eljön a várva várt enyhülés.

Az utóbbi napokban Magyarország rengeteg részén havazott, így a legtöbb helyen megvolt a tél első hava is, ami sokaknak okozott boldogságot. Persze egyáltalán nem mindenki örült ennek, hiszen a hó a dermesztő hideget is hozta magával, főleg a hajnali órákban, de úgy tűnik, hogy most egy kicsit fellélegezhetnek azok, akik nem bírják a hűvös időt – de sajnos nem teljesen.

A szombati napon jön az enyhülés, sok helyen napsütés várható, illetve éppen zajlik is, viszont erősen felhős, kifejezetten borult egünk is lehet bizonyos részeken. Helyenként eső, havaseső is előfordulhat, de átmeneti szitálások is megeshetnek. A Dunántúlon és a középső tájakon élénk szélre is lehet számítani, viszont 3 és 9 fok között alakul a hőmérséklet – derül ki az Időkép időjárás-előrejelzéséből.

Az Alföldön felszakadozik a felhőzet, viszont sűrű köd képződhet, szóval erre mindenképp érdemes felkészülni ezen a napon. Vasárnap, hétfőn, illetve kedden is hasonló hőmérsékletre, és borult, felhős égboltra számíthatunk pár napsütéses résszel, viszont egyre több lesz a csapadék, így kedden érdemes szinte az ország egész területén esernyővel elindulnunk, akárhova is megyünk.

Itt lehet megnézni a met.hu videós előrejelzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás