Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Időjárás: olyasmi közeleg, ami felidegesíti majd a magyar emberek zömét

Időjárás: olyasmi közeleg, ami felidegesíti majd a magyar emberek zömét

Időjárás

Időjárás: olyasmi közeleg, ami felidegesíti majd a magyar emberek zömét

Időjárás

Promotions 16:16

Nincsenek jó híreik a meteorológusoknak.

Akik az igazi télre, a télies időre, havazásra és fehér tájakra várakoznak, azok még egy darabig biztos, hogy nem fognak jókedélyűen ébredni reggelente, ugyanis a magyarországi időjárás nem sok változást, és nem sok jót ígér a következő időszakban sem. Nagyon sokan érdeklődnek arról a közösségi médiában, hogy mikor érkezik meg az igazi tél, mikor jön igazi hó, és lesz-e idén fehér karácsonyunk. Nos, úgy tűnik, ebben az évben is szürke és száraz, vagy szürke és esős karácsonyunk lesz.

A meteorológusok előrejelzése szerint egy újabb mediterrán ciklon érkezik hazánk fölé, ami nem sok vizet fog zavarni, a légköri helyzet alapvetően nem fog változni, és hóra sem érdemes még várni.

Kedden éjszaka az északkeleti megyék kivételével - ahol fátyolfelhős lesz az ég - dél felől tovább vastagszik a mediterrán ciklon felhőzete, általában erősen felhős vagy borult lesz az ég. A szitáláson kívül hajnalban a déli határnál fordulhat elő szemerkélő eső, amely az Alpokalja felé haladva egyre inkább havas esőbe vált. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -3 és +3 fok között alakul, de a vékonyabb felhőzettel borított északkeleti fagyzugos helyeken ennél néhány fokkal hidegebb is lehet.

Szerdán általában borult, párás idő várható, az északkeleti, keleti megyékben lesz kevesebb a felhő, ott több-kevesebb szűrt napsütés is lehet. Az ország délnyugati felén gyenge eső, az Alpokalja területén havas eső, a magasabb hegyekben (főleg a Soproni- és a Kőszegi-hegységben) gyenge havazás is lehet. Az északkeleti, északi szél csak néhol élénkülhet meg. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között alakul.

Borítókép: A kép illusztráció. Forrás: Profimedia