promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fagyni nem fog, de borzasztó időjárás sújtja majd az ország egyik felét, szerdától pedig a meteorológusok sem mernek tippelni
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb arcát mutatja meg az ősz.

Ha Katalin kopog, karácsony locsog – tartja a mondás. Ha pedig ezt igazságként fogadjuk el, akkor havas, fagyos ünnepre kell számítanunk, hiszen pénteken kifejezetten jó időnek örülhetett Magyarország. Vajon milyen lesz a folytatás?

Ma estétől nagy területen képződik köd vagy rétegfelhőzet, emellett a nyugati megyék fölött meg is vastagszik a felhőzet. Szitálás, a fagyos részeken ónos szitálás előfordulhat, illetve hajnalban az északnyugati határszélen kisebb eső is lehet. Gyenge marad a légmozgás, hajnalban Sopron térségében élénkülhet meg az északnyugatira forduló szél – jelezte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +4 fok között alakul, hajnalra északnyugaton a lengedező szél hatására enyhül az idő.

Szombat reggeltől a látási viszonyok fokozatosan javulnak, de így is erősen felhős vagy borult, több helyen tartósan párás idő lesz a jellemző. Néhol gyenge eső, a ködös tájakon szitálás előfordulhat. Az északnyugatira forduló szelet a Dunántúlon egyre több helyen élénk lökések kísérhetik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 10 fok között valószínű.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás