promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan időjárás zúdul a nyakunkba, amire nem mostanában volt példa
Borítókép:  Illusztráció / Pixabay
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mozgalmas időjárásnak nézünk elébe az elkövetkezendő napokban. 

A nyári, és sok esetben őszi aszálynak most hivatalosan is vége szakad, és elérkezik a hamisítatlan télies időjárás. Egy közép-európai ciklon jelentősen átalakítja időjárásunkat, így a mostani héten sokfelé lehet majd csapadékra, esőzésekre számítani. Sőt, az Északi-középhegység egyes területein már havas eső, illetve havazás is előfordulhat. 

A legtöbben a saját bőrünkön is tapasztalhatjuk, hogy a bőrdzsekis időszaknak vége, itt az ideje rétegesebben öltözködni, és előbányászni a télikabátokat a szekrényből. Az előttünk álló éjszakán a Met.hu előrejelzései szerint borús, felhős időre számíthatunk

A szerda hajnali hőmérséklet 4-8 fok között alakul majd, csapadékra már kora reggel is lehet számítani. Napközben erősen felhős és borús lesz az ég, a nap csupán pár percre bújhat elő Magyarországon. A déli óráktól egészen éjfélig az ország döntő részében esőzésekre lehet számítani, csupán hazánk északi területei úszhatják meg szárazon a holnapot. A Dunántúlon erős szél várható, a hőmérséklet országszerte 7 és 11 fok között alakul majd. 

Több mint valószínű, hogy esni fog holnap, így érdemes tehát rétegesen öltözködni, és esernyőt, esőkabátot is magunkkal vinni, ha elhagyjuk otthonunkat. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás